افزونه وردپرس چیست: راهنمای جامع برای مبتدیان

افزونه های وردپرس یک جنبه حیاتی در ساخت وب سایت های وردپرسی هستند زیرا به کاربران اجازه می دهند بدون دست زدن به یک خط کد، ویژگی های اضافی را اضافه کنند. افزونه‌ها به وردپرس کمک می‌کنند تا سیستم مدیریت محتوایی با کاربری آسان، انعطاف‌پذیر و دارای ویژگی‌هایی را که امروزه شناخته شده است، بسازند.

داشتن دانش اولیه از افزونه ها برای هر کاربر وردپرس ضروری است و ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم. شما یاد خواهید گرفت که پلاگین های وردپرس چیست، چگونه از آنها استفاده کنید و چه نوع پلاگین هایی وجود دارد.

افزونه وردپرس یک جزء نرم افزاری است که ویژگی ها و قابلیت های خاصی را به وب سایت وردپرس اضافه می کند. افزونه ها می توانند از ابزارهای کوچک تا برنامه های افزودنی در مقیاس بزرگ متغیر باشند و برای بهبود عملکرد و گزینه های سفارشی سازی سایت وردپرس طراحی شده اند.

نرم افزار اصلی وردپرس را به عنوان یک گوشی هوشمند کاملاً جدید با تنظیمات کارخانه در نظر بگیرید. قابل استفاده است، اما اکثر کاربران برای بهبود استفاده روزانه از دستگاه و عملکرد کلی، برنامه های اضافی نصب می کنند. این برنامه ها رایگان هستند تا هر زمان که بخواهید دانلود، نصب و حذف نصب کنید.

افزونه های وردپرس نیز به همین صورت عمل می کنند. بر فراز 58000 پلاگین برای دانلود از فهرست پلاگین وردپرس در دسترس هستند. نیازهای سایت شما هر چه باشد، به احتمال زیاد افزونه ای برای دستیابی به آنها وجود دارد.

در حالی که بسیاری از افزونه های رایگان وردپرس در دسترس هستند، می توانید گزینه های پرمیوم یا پولی را نیز دریافت کنید. افزونه‌های رایگان عملکردهای اساسی را ارائه می‌دهند، در حالی که گزینه‌های پولی ارزش بیشتری مانند ویژگی‌های پیشرفته و پشتیبانی اختصاصی توسعه‌دهندگان ارائه می‌دهند.

چگونه افزونه های وردپرس را به وب سایت خود اضافه کنیم؟

بسته به روش های مختلفی برای نصب افزونه وردپرس وجود دارد روی از کجا گرفتی

روش اول روش خودکار است که به شما امکان می دهد افزونه ها را مستقیماً از قسمت مدیریت وردپرس نصب کنید. دایرکتوری افزونه برای دسترسی فوری در هر نرم افزار اصلی وردپرس تعبیه شده است.

  1. از صفحه مدیریت خود، به پلاگین ها جدید اضافه کن. شما یک گالری از افزونه ها را پیدا خواهید کرد که می توانید نصب کنید روی سایت وردپرس شما از نوار جستجو برای یافتن یک افزونه خاص به راحتی استفاده کنید.
  2. پس از یافتن موردی که می خواهید نصب کنید، آن را انتخاب کنید الآن نصب کن دکمه. به عنوان مثال، روش نصب را به شما نشان خواهیم داد Akismet، یک افزونه ضد هرزنامه وردپرس با بیش از 5 میلیون نصب فعال.
  3. پس از اتمام نصب، کلیک کنید فعال کنید چرخیدن روی افزونه جدید وردپرس شما

همچنین می‌توانید افزونه‌های وردپرس را که از سایر منابع شخص ثالث دانلود کرده‌اید، به صورت دستی نصب کنید. وردپرس به شما امکان آپلود، نصب و فعال سازی افزونه ها را می دهد ZIP قالب

با این حال، مراقب باشید زیرا بسیاری از مهاجمان سایبری از افزونه ها به عنوان راهی برای پیوست کردن کدهای مخرب به وب سایت ها استفاده می کنند. قبل از نصب افزونه های وردپرس، همیشه مطمئن شوید که منبع افزونه قابل اعتماد است.

  1. دانلود کنید ZIP فایل یک افزونه از یک منبع قابل اعتماد
  2. رفتن به پلاگین ها جدید اضافه کن.
  3. انتخاب کنید آپلود افزونه.
  4. کشیدن و رها کردن یا انتخاب کنید ZIP فایلی که دانلود کرده اید روی کامپیوتر شما.
  5. کلیک کنید بر روی الآن نصب کن را فشار دهید و صبر کنید تا آپلود کامل شود.
  6. انتخاب کنید افزونه را فعال کنید.

چگونه یک افزونه وردپرس را به روز کنیم؟

به روز نگه داشتن سایت وردپرس خود ضروری است. این شامل به روز رسانی به آخرین نسخه وردپرس و همچنین به روز رسانی تم ها و افزونه های شما است.

به روز رسانی پلاگین های وردپرس فقط به معنای افزودن ویژگی های جدید نیست. همچنین یکی از راه های اصلی برای حفظ امنیت وب سایت شما است. نسخه‌های قبلی افزونه وردپرس ممکن است دارای آسیب‌پذیری‌هایی باشد که در نسخه‌های بعدی برطرف و برطرف شده است.

وردپرس در مورد به روز رسانی افزونه ها به کاربران خود انعطاف پذیری گسترده ای می دهد. کاربران می توانند تصمیم بگیرند که کدام افزونه ها باید به طور خودکار به روز شوند.

در قسمت مدیریت وردپرس خود، به پلاگین ها پلاگین های نصب شده. جدولی را مشاهده خواهید کرد که جزئیات افزونه هایی را که نصب کرده اید نشان می دهد روی سایت شما.

  • برای به‌روزرسانی دستی یک افزونه، را انتخاب کنید اکنون به روز رسانی کنید در جعبه اعلان زرد.
مرحله اول: Update Now را انتخاب کنیدمرحله اول: Update Now را انتخاب کنید
  • برای به‌روزرسانی دستی چندین افزونه، افزونه‌هایی را که می‌خواهید به‌روزرسانی کنید، با علامت زدن چک باکس مربوطه انتخاب کنید. سپس، انتخاب کنید به روز رسانی از اعمال توده منوی کشویی و کلیک کنید درخواست دادن.
  • برای تغییر وضعیت به‌روزرسانی‌های خودکار، کلیک کنید به روز رسانی خودکار را فعال کنید زیر بروزرسانی های خودکار ستون برای هر افزونه
به روز رسانی خودکار را فعال کنید تا افزونه های وردپرس خود را به روز نگه داریدبه روز رسانی خودکار را فعال کنید تا افزونه های وردپرس خود را به روز نگه دارید

تنظیم همه افزونه‌ها برای به‌روزرسانی خودکار، شما را از زحمت بررسی و به‌روزرسانی مرتب افزونه‌ها نجات می‌دهد روی وقت خودت

با این حال، مواردی وجود دارد که ممکن است به‌روزرسانی‌های دستی را ترجیح دهید. در حالی که به‌روزرسانی‌های امنیتی باید فوراً نصب شوند، به‌روزرسانی‌های ویژگی چندان مهم نیستند. گاهی اوقات، افزونه هایی که اخیراً یک عملکرد جدید اضافه کرده اند، ممکن است باگ یا حتی سرعت سایت شما را کاهش دهند.

اگر می‌خواهید بیشتر مراقب باشید، فقط به‌روزرسانی‌های خودکار را برای توسعه‌دهندگان افزونه‌هایی که کاملاً به آنها اعتماد دارید تغییر دهید. این بدان معناست که شما باید در بررسی به‌روزرسانی‌های دیگر افزونه‌های خود کوشا باشید.

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید:  روش استفاده از دستور chown برای تغییر مالک یک فایل در لینوکس

چگونه افزونه های وردپرس را حذف یا غیرفعال کنیم؟

مواقعی پیش می‌آید که می‌خواهید یک یا دو افزونه را حذف کنید – برخی از افزونه‌های رایگان وردپرس ممکن است به طور منظم به‌روزرسانی نشوند و به عنوان مثال، خطرات امنیتی سایت شما را به همراه داشته باشد. دیگران ممکن است سرعت سایت شما را کاهش دهند، یا شما فکر نمی کنید به آنها نیاز دارید روی سایت شما دیگر

دو راه برای حذف افزونه های وردپرس وجود دارد – به صورت خودکار و دستی.

روش خودکار از تنظیمات موجود در قسمت مدیریت وردپرس استفاده می کند.

  1. در منوی صفحه‌های مدیریت، به آن بروید پلاگین ها پلاگین های نصب شده.
  2. در جدول افزونه ها، افزونه ای را که می خواهید غیرفعال یا حذف کنید پیدا کنید.
  3. انتخاب کنید از کار انداختن. این عمل فقط افزونه را خاموش می کند و آن را از سایت شما حذف نمی کند. اگر فقط می خواهید این افزونه را به طور موقت غیرفعال کنید، مرحله بعدی را رد کنید.
  1. انتخاب کنید حذف تا افزونه را به طور کلی از سایت خود حذف کنید.
اسکرین شات نحوه حذف افزونه های وردپرس را نشان می دهداسکرین شات نحوه حذف افزونه های وردپرس را نشان می دهد

اگر تو داری هاستینگerبرنامه میزبانی وردپرس، می توانید افزونه ها را مستقیماً از hPanel فعال یا غیرفعال کنید.

  1. به حساب میزبان خود متصل شوید روی hPanel.
  2. رفتن به وردپرسامنیت از نوار کناری hPanel.
  3. زیر وردپرس بخش، انتخاب کنید پلاگین ها.
  4. لیستی از پلاگین های نصب شده روی سایت وردپرس شما فعال کنید یا از کار انداختن پلاگین ها با تغییر سوئیچ هر افزونه روی منو.
ضامن فعال یا غیرفعال کردن پلاگین ها از hPanelضامن فعال یا غیرفعال کردن پلاگین ها از hPanel

روش دستی شامل ویرایش فایل های وب سایت شما از طریق مدیر فایل است. حتی اگر به عنوان روش خودکار فوری نیست، اگر به دلایلی نمی توانید به بخش مدیریت وردپرس خود دسترسی پیدا کنید، خوب است که این روش را بدانید.

در این راهنما، ما از File Manager hPanel به عنوان مثال استفاده خواهیم کرد. با این حال، بدون توجه به اینکه از کدام ارائه دهنده میزبانی استفاده می کنید، مراحل باید مشابه باشند.

  1. حساب هاست خود را باز کنید مدیر فایل. در hPanel می توان آن را پیدا کرد روی داشبورد
داشبورد hPanel، مدیر فایل هایلایت شده استداشبورد hPanel، مدیر فایل هایلایت شده است
  1. رفتن به public_html wp-contentپلاگین ها. زیر پوشه هایی را خواهید دید که به نام پلاگین های نصب شده هستند روی سایت شما.
  2. برای غیرفعال کردن همه افزونه ها، نام والد را تغییر دهید پلاگین ها پوشه به plugins_disable. برای غیرفعال کردن پلاگین های جداگانه، همین کار را با سایر پوشه های فرعی انجام دهید، به عنوان مثال، akismet_disable. اگر می خواهید افزونه های خود را دوباره فعال کنید، به نام های پیش فرض برگردید.
تغییر نام پوشه افزونه در فایل منیجر برای غیرفعال کردن افزونهتغییر نام پوشه افزونه در فایل منیجر برای غیرفعال کردن افزونه
  1. برای حذف یک افزونه، مرحله قبل را رد کنید و به سادگی زیرپوشه آن را حذف کنید.

چگونه پلاگین های وردپرس بر عملکرد وب سایت تأثیر می گذارند؟

استفاده از افزونه های وردپرس فشار بیشتری ایجاد می کند روی منابع میزبانی وب شما تا حدی بنابراین، بسیاری از مردم تصور می‌کنند که نصب افزونه‌های زیاد باعث کند شدن سایت آنها می‌شود.

با این حال، در واقعیت، کیفیت و کارایی یک افزونه وردپرس تأثیر بیشتری دارد روی عملکرد سایت نسبت به تعداد افزونه هایی که نصب می کنید.

پلاگین های با کیفیت بالا به طور موثر طراحی شده اند زیرا حداقل منابع را اشغال می کنند. در مقابل، افزونه‌های با کیفیت پایین تمایل دارند منابعی را که به آن‌ها نیاز ندارند را اشغال کنند، که می‌تواند بر عملکرد سایت تأثیر منفی بگذارد.

شما می توانید ده ها افزونه با کیفیت بالا نصب کنید و مشکلی نداشته باشید. از طرف دیگر، می توانید یک یا دو افزونه با کیفیت پایین نصب کنید و شاهد کاهش چشمگیر سرعت بارگذاری خود باشید. برای حفظ عملکرد خوب سایت، از افزونه هایی استفاده کنید که کارایی آنها ثابت شده است.

یک قانون خوب این است که هر بار که یک افزونه جدید وردپرس را نصب می کنید، سرعت وب سایت خود را بررسی کنید. از ابزاری مانند سرعت صفحه برای تعیین اینکه آیا قبل و بعد از نصب افزونه ها تفاوتی در عملکرد سایت وجود دارد یا خیر.

توجه داشته باشید که عملکرد ضعیف سایت می تواند ناشی از مشکلات دیگری باشد که ربطی به افزونه ها ندارند.

برای مثال میزبانی وب را که استفاده می کنید در نظر بگیرید. این احتمال وجود دارد که ارائه‌دهنده شما شیوه‌های بهینه‌سازی خوبی را انجام ندهد، یا شما این کار را انجام دهید روی یک طرح میزبانی سطح ورودی با مشخصات محدود.

یکی دیگر از مقصران رایج، یک تم متورم است. مضامینی که ویژگی‌های بسیار زیادی را ارائه می‌دهند و کدهای بهینه‌نشده دارند، اغلب می‌توانند سرعت وب‌سایت را کاهش دهند. هنگام انتخاب یک موضوع، همیشه ایده خوبی است که موضوعی را انتخاب کنید که نسبتاً سبک باشد.

بنر میزبانی وردپرسبنر میزبانی وردپرس

چه انواع پلاگین وردپرس وجود دارد؟

اکنون که می‌دانید پلاگین‌های وردپرس چیست و چگونه کار می‌کنند، وقت آن است که انواع پلاگین‌های موجود را بیاموزیم. بیایید برخی از دسته بندی های افزونه ها را مرور کنیم، برخی از بهترین افزونه های وردپرس کدامند و دریابیم که چگونه هر کدام می توانند برای سایت شما مفید باشند.

1. امنیت

به غیر از داشتن هاست ایمن وردپرس، محافظت در سطح وب سایت به همان اندازه مهم است. وب سایت های ناامن در برابر سرقت داده ها، بدافزارها و از دست دادن پول آسیب پذیر هستند.

حملات به وب سایت وردپرس آنقدر رایج است که Wordfence، یک افزونه امنیتی محبوب، گزارش داده است 4.3 میلیارد تلاش برای حمله تنها در سال 2020

افزونه های امنیتی وردپرس برای جلوگیری از این حملات ورودی طراحی شده اند. بسیاری از آنها مملو از ویژگی هایی مانند نظارت فعال، فایروال ها و لیست سیاه IP مخرب هستند.

2. بهینه سازی وب سایت

به گزارش پینگدام، 34 درصد از بازدیدکنندگان وب سایت ها را ترک می کنند بارگذاری که بیش از سه ثانیه طول می کشد. به همین دلیل ضروری است که وب سایت خود را به خوبی بهینه نگه دارید.

افزونه های بهینه سازی وب سایت برای پاکسازی کد و پایگاه داده سایت شما ساخته شده اند که عملکرد را به طور قابل توجهی بهبود می بخشد.

3. پلاگین فرم تماس

فرم تماس به بازدیدکنندگان شما این امکان را می دهد تا بدون نیاز به جستجوی وب سایت برای آدرس ایمیل یا سایر کانال های ارتباطی شما، به سرعت و به راحتی با شما تماس بگیرند. ایجاد فرم تماس روی سایت وردپرس شما می تواند تجربه بازدیدکنندگان را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید:  چگونه به درستی AMP وردپرس را راه اندازی کنیم

اگر موضوع انتخابی شما چنین فرمی را ارائه نمی دهد، تعداد زیادی افزونه فرم تماس برای سایت های وردپرسی موجود است. ویژگی های آنها گزینه های مختلف سفارشی سازی و مدیریت را پوشش می دهد که به شما امکان می دهد کنترل کامل فرم های خود را در دست بگیرید.

4. Caching Plugins

افزونه‌های ذخیره، کپی‌های ثابتی از صفحات وب ایجاد می‌کنند که به بازدیدکنندگان نشان داده می‌شوند. این process مقدار داده های منتقل شده بین مرورگر، پایگاه داده وردپرس و سرور را کاهش می دهد و به طور قابل توجهی سرعت سایت را بهبود می بخشد.

بسیاری از افزونه‌های بهینه‌سازی وب‌سایت شامل توابع ذخیره‌سازی هستند، اما برخی از افزونه‌ها فقط به ذخیره‌سازی اختصاص داده شده‌اند.

افزونه LiteSpeed ​​Cache را کشف کنید – کلید شما برای یک وب سایت سریع

یاد بگیرید چگونه وب سایت وردپرس خود را تا 100٪ بهینه کنید روی PageSpeed ​​و GTmetrix با پلاگین LiteSpeed ​​Cache.

5. پلاگین رزرو

افزونه‌های رزرو، عملکرد مفیدی را برای انواع خاصی از مشاغل آنلاین ارائه می‌دهند. این به بازدیدکنندگان شما اجازه می دهد تا با شما قرار ملاقات بگذارند یا خدمات شما را فورا رزرو کنند.

کسب‌وکارهای آنلاینی که ممکن است از افزونه‌های رزرو یا موضوع مرتبط بهره ببرند، از خدمات اجاره، رستوران‌ها، خدمات فروش بلیت، شیوه‌های حرفه‌ای و خلاقیت‌های آزاد استفاده می‌کنند.

6. افزونه های گوگل آنالیتیکس

گوگل آنالیتیکس یک ابزار عالی برای ردیابی عملکرد وب سایت است. اطلاعات مفیدی ارائه می دهد که می تواند به شما در رفع مشکلات و بهبود عملکرد کلی سایت شما کمک کند.

راه‌های متعددی برای ادغام عملکرد Google Analytics در وردپرس وجود دارد، اما نصب افزونه Google Analytics ساده‌ترین راه برای انجام آن است.

7. افزونه های سئو

بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) روشی برای اصلاح یک وب سایت و محتوای آن برای رتبه بندی بالاتر است روی نتایج جستجو. اگر صاحب یک سایت کسب و کار آنلاین هستید، سئو برای افزایش ترافیک ارگانیک به سایت و فروش آن ضروری است.

تسلط بر سئو ممکن است سالها طول بکشد. خوشبختانه، یک افزونه SEO می تواند به شما کمک کند بهترین شیوه های آن را اعمال کنید. به عنوان مثال، یک افزونه SEO که تمرکز دارد روی محتوای وبلاگ می تواند مستقیماً از ویرایشگر پست شما تجزیه و تحلیل و پیشنهاداتی ارائه دهد.

8. پلاگین های پاپ آپ

پاپ آپ ها پنجره ها یا فرم هایی هستند که ظاهر می شوند روی وب سایت ها افزونه های پاپ آپ اضافه کردن پاپ آپ ها به صفحات وب خود را بدون دانش کدنویسی آسان می کنند.

آنها می توانند راهی عالی برای برقراری ارتباط با بازدیدکنندگان شما و آنچه که به آنها اهمیت می دهند باشند. آنها همچنین می توانند به شما در ایجاد یک لیست پستی کمک کنند، که برای ایجاد دنبال کننده حیاتی است.

9. پلاگین های بهینه سازی تصویر

وقتی تصاویر به درستی بهینه سازی شوند، می توانند راهی عالی برای جذاب تر کردن محتوای شما باشند. بهینه سازی نامناسب تصویر می تواند منجر به کاهش زمان بارگذاری، نفخ فضای ذخیره سازی و سئوی ضعیف شود.

افزونه های بهینه سازی تصویر وردپرس به فشرده سازی اندازه فایل تصاویر شما بدون کاهش کیفیت آنها کمک می کند.

این نه دسته تنها بخش کوچکی از همه افزونه‌های موجود را پوشش می‌دهند.

به عنوان مثال، الف page افزونه سازنده یک سازنده وب سایت با کشیدن و رها کردن ارائه می دهد، الف backup افزونه می تواند به محافظت از داده های سایت شما کمک کند، و یک افزونه رسانه های اجتماعی به شما امکان می دهد فیدهای اجتماعی را ادغام کنید و دکمه های رسانه های اجتماعی را نمایش دهید.

توصیه می‌کنیم نیازهای سایت خود را شناسایی کنید و برای بررسی گزینه‌های افزونه‌ای که برای برآورده کردن این نیازها در دسترس هستند، وقت بگذارید.

از کجا می توانم افزونه های وردپرس را دریافت کنم؟

توصیه می شود افزونه های ممتاز و رایگان را از منابع قابل اعتماد دریافت کنید. اکثر منابع قابل اعتماد دارای تدابیر امنیتی و کنترل کیفیت بر روی افزونه هایی هستند که در کتابخانه خود دارند.

علاوه بر دایرکتوری افزونه وردپرس، در اینجا برخی از منابع شخص ثالث وجود دارد که به شما امکان می‌دهد هم افزونه‌های رایگان و هم ممتاز را با حداقل خطر دریافت کنید:

با این حال، مراقب منابع شخص ثالثی باشید که پلاگین‌های ممتاز غیرقانونی را ارائه می‌کنند که به کاربران امکان می‌دهد افزونه‌های پولی را به صورت رایگان دانلود کنند. در حالی که ممکن است وسوسه انگیز باشد که افزونه های ممتاز را بدون صرف یک سکه هزینه کنید، اما ارزش ریسک را ندارند.

دزدی از توسعه دهندگانی که برای توسعه افزونه ها تلاش می کنند غیرقانونی است. به علاوه، این نوع افزونه های رایگان اغلب حاوی محتوای مخرب در کد خود هستند که می تواند اطلاعات خصوصی را بدزدد یا به وب سایت شما آسیب برساند.

افزونه وردپرس چیست: راهنمای جامع برای مبتدیانافزونه وردپرس چیست: راهنمای جامع برای مبتدیان

نتیجه

یکی از مزایای فراوان استفاده از وردپرس، انعطاف پذیری آن و امکان نصب افزونه های پولی و رایگان متعدد است. به همین دلیل است که هر مبتدی وردپرس باید بداند که افزونه ها چیست، چگونه کار می کنند و چگونه آنها را مدیریت کند.

در این مقاله به تمامی اصول اولیه افزونه های وردپرس پرداخته ایم. پس از آموختن پلاگین وردپرس، قدم بعدی یافتن بهترین افزونه ها برای کمک به شما در دستیابی به اهداف سایت وردپرسی است. ما همچنین یک کتابخانه گسترده از راهنماهای وردپرس داریم که می تواند به شما کمک کند تا بهترین استفاده را از سایت خود ببرید.

سوالات متداول افزونه وردپرس چیست

پلاگین ها در یک وب سایت چیست؟

افزونه های وب سایت نرم افزاری هستند که عملکرد موجود سایت را گسترش می دهند یا ویژگی های جدیدی را به آن اضافه می کنند. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید از افزونه هایی برای مبارزه با هرزنامه ها یا افزودن فرم های تماس به وب سایت خود استفاده کنید.

چرا به پلاگین نیاز دارم؟

افزونه ها راهی آسان و اغلب ارزان برای افزودن ویژگی هایی به وب سایت شما هستند که در غیر این صورت ممکن است نداشته باشید، مانند بلوک های اشتراک خبرنامه یا یک افزونه تجزیه و تحلیل که به شما کمک می کند معیارهای وب سایت خود را بهتر درک کنید.